Bucuresti Docuart Fest 2013:  Peste 40 de proiecții de film documentar, 7 premii în ultima zi de festival și 1.200 de spectatori

Au fost 4 zile pline de activități, de emoții, voie buna, 4 zile în care Cinemateca Eforie s-a umplut de oameni frumoși, dornici să cunoască și să se cunoască. O atmosferă caldă și prietenoasă a împânzit locul încă de la primele ore când spectatorii au fost întâmpinați cu miros de cafea fierbinte, până la orele serii când ieșeau de la vizionări pentru a mai purta câte o discuție, fie să stea deasupra unui ceai ori a unei beri.

Patru zile cu peste 40 de proiecții de film documentar, dimineți cu subiecte incitante în sesiunile de master class, filme invitate cu discuții antrenante, 7 premii în ultima zi de festival și un total de peste 1200 de spectatori, așa ar putea fi concluzionate în câteva rânduri activitățile Docuart.

Ne putem lăuda cu sponsori și parteneri media de suflet care au fost alături de festivalul nostru, ne-au ajutat și carora le multumim pentru tot sprijinul acordat, Opel România, Ursus, Tymbark, Hotel Răzvan și florăria Amazon.

Vă așteptăm și în 2014!

Titlu radiodocumentrar