Docuart vrea să își mărească echipa pe perioada BDF 2017 și să atragă de partea sa oameni fresh, pasionați de cinematografie și cultură.

În cazul în care ești dornic să iei parte la organizarea unor evenimente culturale, menite să promoveze oameni și idei, te așteptăm cu brațele deschise, nerăbdători să lărgim împreună orizontul publicului român consumator de calitate.

Astfel, în această ediție așteptăm cu bucurie să ni se alăture:

  • O persoană interesată de partea foto/video – dacă beneficiezi de cunoştinţe de montaj, reprezintă un bonus.
  • Responsabil participanţi – dacă eşti o fire comunicativă, îţi garantăm că experienţa îţi va aduce multe plusuri şi în ceea ce priveşte latura organizatorică. Vei prelua legătura cu participanţii din cadrul festivalului, pentru a te asigura că totul merge conform planului.
  • Responsabil invitaţi – fiindcă orice lucru bine orgnizat acordă o deosebită atenţie şi oamenilor care contribuie la transformarea lui într-un adevărat eveniment, avem nevoie de o persoană dinamică, pozitivă şi sociabilă, care va reprezenta un real ajutor prin primirea cuvenită a diverşilor spectatori în cadrul proiecţiilor de film şi a activităţilor conexe.
  • De asemenea, dacă vrei să îţi exersezi skillurile jurnalistice, ne-am bucura de minune să vedem dorinţa de a crea câteva mini interviuri cu invitaţii şi participanţii acestei ediţii. 
În rest, activităţile sunt cele specifice unui festival, asigurându-ne că totul decurge unui desfăşurător basic, socializăm cu lumea bună a cinema-ului, ne facem mulţi prieteni şi încercăm să ne simţim cât mai bine în mediul în care facem ceea ne place!

Perioada în care vom avea nevoie de ajutorul tău este 26 septembrie – 1 octombrie 2017. Astfel, dacă ai timp liber şi eşti pus pe treabă, fiind la fel de entuziasmat ca noi, aşteptăm din partea ta un CV la adresa office@docuart.ro, până pe data de 10 septembrie. În urma unui scurt interviu în cadrul căruia ne vei povesti puțin despre tine și despre activitatea pe care vrei să o desfășori, decidem împreună ce presupune în continuare această experiență a unui voluntariat care în mod cert nu te va dezamăgi! So, are you in?

Titlu radiodocumentrar