În data de 18 iunie 2013, la Institutul Cervantes a avut loc evenimentul organizat de Forbes România, “Primul Milion”.

Ionuț Bonoiu, redactor șef al revistei Forbes a moderat întâlnirea și a încercat să obțină cât mai multe informații de la invitații săi, ministrul Maria Grapini, omul de afaceri Ovidiu Tender, Anca Vlad și Ariadna Avram despre o afacere de succes. La eveniment a participat și Gruia Stoica, președintele Grampet Group, un holding din sectorul transportului feroviar de marfă. Acesta a povestit despre cum e să cumperi atunci când alții se pregătesc să vândă.

Ovidiu Tender a vorbit nu doar despre primul milion pe care recunoaște că l-a făcut destul de ușor, ci și despre expansiunea afacerilor pe care le conduce în Africa, printre altele.

Maria Grapini a vorbit celor prezenți din poziția de ministru, dar și din poziția de antreprenor.

Anca Vlad a pus bazele Fildas în primii ani de după revoluţie, deține cele 460 de farmacii Catena și a împărtșit cu cei prezenți secretul care consideră că a propulsat-o în topul celor mai puternice femei din România, spune că este un exemplu al faptului că e bine câteodată să contrazici manualele de economie.

Ariadna Avram are o avere estimată la 13 milioane de euro. Controlează Top Diagnostic, companie achiziționată în 2009 de către Roche. Top Diagnostic este distribuitor de echipamente de diagnosticare pentru laboratoare.

Titlu radiodocumentrar