Dorim să ne mărim echipa pe perioada festivalului. Vrem să ne împrietenim cu oameni pasionați de cinematografie și cultură, oameni cărora le place să participe la evenimente culturale și în mod special la organizarea acestora.

Dacă dorești să fii parte din organizarea unui festival de film documentar, noi te așteptăm cu brațele deschise în echipa Docuart. Skillurile tale își găsesc loc aici, așa că te așteptam cu un mail pe office@docuart.ro, unde să ne povestești puțin despre activitatea pe care ți-ar plăcea să o desfășori cu noi.

Ce căutăm pentru această ediție?

  • Foto/video – daca ai cunoștinte de montaj, pentru noi e un bonus!
  • Manager locație – dupa cum poate știi, festivalul are loc la Cinemateca Eforie și Cinema MȚR, dacă te crezi capabil să administrezi un cinematograf, suntem gata să îți lăsăm spiritul organizatoric să se desfășoare în voie.
  • Responsabil de invitați și participanți – o mica îmbinare între skillurile tale sociale și organizatorice care presupune practic să ai grija ca toți invitații festivalului să se bucure de experiența BDF 2016, asa cum și tu o vei face, ce-i drept cu ceva treaba în plus.
  • Printre altele, te poti îndeletnici cu primirea spectatorilor la infopoint. Ne poți dovedi și skillurile tale jurnalistice stând de vorba cu invitații și participanții pentru niște mini interviuri. în rest, treburile sunt specifice unui festival, ne asigurăm că totul decurge unui desfășurător basic, socializăm cu lumea buna a cinema-ului, ne facem prieteni și ne simțim bine în mediul care ne place!

Perioada în care dorim sa ne fii alaturi este 26 sept – 2 oct. 2016.
Așadar, daca ești liber și pus pe treaba, noi ți-am pregătit experiența voluntariatului care nu te dezamăgește. Așteptăm CV-ul tău și să ne scrii câteva cuvinte despre tine și ce ți-ar plăcea să facem împreună, până pe data de 5 septembrie. Deci?

Titlu radiodocumentrar