Pentru 7 zile, PhotoDoc a adus tinerilor din Târgu-Jiu primul atelier de fotografie documentară în cadrul căruia au fost prezentate diverse noțiuni teoretice de fotografie.

La finalul atelierului, a serie de fotografii realizate de liceeni au fost expuse la Târgu-Jiu, urmând ca o parte dintre acestea să poată fi văzute și în București, dar și în București, în cadrul festivalului de film documentar Docuart Fest, ce va avea loc în perioada 6-11 noiembrie 2018.

PhotoDoc este o inițiativă a asociației Docuart aflată la prima ediție și își propune familiarizarea tinerilor din zone cu nivel scăzut de activități culturale cu un astfel de conținut, aducerea lor în contact cu artele vizuale și crearea unui mediu educativ și bogat cultural prin intermediul acestora.
Proiectul este organizat de asociația culturală Docuart și este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Parteneri: Primăria Municipiului Târgu Jiu, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși”, Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”

Titlu radiodocumentrar