Asociția pentru promovare și susținerea filmului documentar românesc, Docuart, anunță noi schimbări pe platforma online, în urma câștigării unui proiect de finanțare la Administrația Fondului Cultural Național. Ceea ce va aduce în plus acum echipa Docuart constă în secțiuni dedicate criticii de film documentar, respectiv cronicii de film, teatru, carte, muzică, etc. De asemenea, cu acest prilej, o parte a textelor și filmele documentare vor fi traduse și subtitrate în limba engleză.

Docuart își continuă astfel inițiativa culturală, implicându-se în subiecte de interes actual. Echipa oferă un fond evenimentelor și acțiunilor desfășurate în acest scop, îmbunătățind platforma http://docuart.ro. În acest mod, asociația va oferi informații despre cele mai importante și apreciate evenimente și produse culturale autohtone.

Secțiunea prezentând critica de film se va regăsi sub format video, având în prim plan documentare românești, iar secțiunea de cronică culturală promite diversitate și o selecție calitativă și de acuratețe a datelor. Mai multe detalii privind aceste schimbări și îmbunățiri vor fi comunicate printr-o conferință de presă programată la finalul anului.

Titlu radiodocumentrar